PROIZVODNJA MODERNA 325

Okvir od čelika, cevastog profila, kao zašita table od naprezanja. 325 cm odstojanja od osnove je više od propisanih standarda za internacionalne mečeve. Punih 20 cm zaštitnog tapacirunga. Standardni zadnji anker. Automatsko pozicioniranje konstrukcije na propisanu visinu, raspoređivanje težine preko rama “U” oblika, čime se postiže pouzdano balansiranje sistema. Kolica sa balastom – uvek kada pričvršćivanje konstrukcije za pod nije moguće ili nije dozvoljeno, omogućuje se perfektna stabilnost u svim momentima sportske igre. Više o košarkaškoj konstrukciji MODERNA 325″…

Table za košarku i košarkaški obruči se izrađuju prema odredbama Službenih pravila igre FIBA za košarkašku opremu i standarda EN 1270-2005.

 

ELEKTRO-PODIZNA KONSTRUKCIJA

POKRETNA KOŠARKAŠKA KONSTRUKCIJA

Koš poseduje točkić i kolica za pomeranje.

pokretna konstrukcija za kospokretna kosarkaska konstrukcija    pokretna kosarkaska konstrukcija2

TOP KONSTRUKCIJA

Košarkaška konstrukcija za spoljne terene, fiksna izrađena od atestiranih cevastih profila, table od
poliestera dimenzija 180cm x 105cm. Zglobni obruč sa jednom oprugom i mrežicom, zaštićena
antikorozivnim bojama.

POMIČNA KOŠARKAŠKA KONSTRUKCIJA

Omogućava horizontalno zatvaranje uz zid, postavlja se staklena tabla (sekurit) 180cm x 105cm, sa zglobnim obručem i mrežicom. Pomeranje konstrukcije obavlja se ručno pomoću mehanizma za otvaranje i zatvaranje, izradjena od kutijastih profila 40mm x 30mm (atestiranih).

 

POMOĆNA KOŠARKAŠKA KONSTRUKCIJA

Fiksna zidna konstrukcija izradjena od čeličnih profila 40mm x 30mm i cevastih profila f-21.3 (atestiranih). Na konstrukciju je montirana drvena tabla od vodo-otpornog špera debljine 20mm i dimenzija 180cm x 105 cm. Obruč f-450mm sa mrežomod pletenog kanapa.

 

KONZLONI KOŠ

konzolna kosarkaska konstrukcija prodaja

MOBILNA KONSTRUKCIJA

mobilna konstrukcija

OBRUČI ZA KOŠEVE

Proizvodimo obican obruč, ojačani obruč, kao i zglobni obruč.

obruc za kos prodaja

ojacani obruc za kos