KOŠARŠKA KONSTRUKCIJA

Moderna 325

U pitanju je veoma kvalitetna košarkaška konstrukcija, pravljena po najvišim svetskim standardima, sertifikovana od strane regulatornih tela.

Pokretna košarkaška
konstrukcija

Koš poseduje točkić i kolica za pomeranje. Ova konstrukcija je praktična za terene koji se koriste za više različitih sportova. Veoma brzo i jednostavno se koš može pomerati i postavljati na željenu poziciju. Stabolna konstrukcija i kvalitet izrade garantuju dugotrajnost ovog koša.

Elektro - podizne
konstrukcije

Elektropodizna konstrukcja se praktikuje u halama čija dužina prelazi 30m i gde pod hale ne dozvoljava postavljanje pokretne konstrukcije. U proizvodnji elektro konstrukcije smo lideri u regionu sa iskustvom od preko 40 godina.

Top konstrukcija

Košarkaška konstrukcija za spoljne terene, fiksna izrađena od atestiranih cevastih profila, table od poliestera dimenzija 180cm x 105cm. Zglobni obruč sa jednom oprugom i mrežicom, zaštićena antikorozivnim bojama.
pomicna_konstrukcija

Pomična košarkaška konstrukcija

Omogućava horizontalno zatvaranje uz zid, postavlja se staklena tabla (sekurit) 180cm x 105cm, sa zglobnim obručem i mrežicom. Pomeranje konstrukcije obavlja se ručno pomoću mehanizma za otvaranje i zatvaranje, izradjena od kutijastih profila 40mm x 30mm (atestiranih).

Pomoćna košarkaška konstrukcija

Fiksna zidna konstrukcija izradjena od čeličnih profila 40mm x 30mm i cevastih profila f-21.3 (atestiranih). Na konstrukciju je montirana drvena tabla od vodo-otpornog špera debljine 20mm i dimenzija 180cm x 105 cm. Obruč f-450mm sa mrežomod pletenog kanapa.

konzolni_kos

Konzolni koš

mobilna_konstrukcija

Mobilna konstrukcija

obruc_za_kos

Obruči za koševe

U ponudi imamo zglobne (sa dve opruge) i ojačane obruče za košarku.

konzolni_kos

Košarkaške table

mobilna_konstrukcija

Zaštite za tablu i konstrukciju