NAŠI PROIZVODI SU

Sportska oprema, rekviziti i nastavna sredstva

Sigurnost u skladu sa ISO standardima

Kvalitet proizvoda, efiaksnost izrade i isporuke koje nudi Eurosport, posledica su dobre organizacije, stručnih kadrova i dugogodišnjeg iskustva. Eurosport radi po ISO standardu i sva roba je sertifikovana od strane akreditovanog tela Srbije.

Konkurentnost cena i
rokova isporuke

Naša firma poseduje kompletne proizvodne kapacitete, za proizvodnju sportske opreme i rekvizita za sportske dvorane i igrališta, što nam omogućava da budemo vrlo konkurentni sa cenama i rokovima isporuke.

SPORTSKA OPREMA BEOGRAD

Eurosport Moderna

Sportska Oprema Beograd – Eurosport Moderna se bavi proizvodnjom i prodajom sportske opreme i rekvizita već dugi niz godina.

Direktor proizvodnje je 30 godina bio vodeći stručnjak za proizvodnju sportske opreme na prostorima bivše SFRJ. Poslednjih godina rukovodi firmom Eurosport.
Eurosport se nalazi u naselju Leštane u Beogradu u Industrijskoj zoni, u blizini obilaznice oko Beograda. Kompleks se prostire na preko 20 ari površine, gde su smeštene proizvodne hale, radionice, magacini i upravna zgrada.

386
OPREMLJENIH ŠKOLA
275
PROJEKATA
15
ZAPOSLENIH
20
ARI PROIZVODNOG PROSTORA
2550
ZADOVOLJNIH KUPACA
156
ARTIKALA
PONOSNI SMO NA

Koš Moderna 325

Košarkaška konstrukcija MODERNA 325 predstavlja proizvod na koji smo jako ponosni. U pitanju je veoma kvalitetna košarkaška konstrukcija, pravljena po najvišim svetskim standardima, sertifikovana od strane regulatornih tela.
KOD NAS MOŽETE PRONAĆI

Opremu i rekvizite za:
košarku, odbojku, rukomet, atletiku...

Golovi i mreže za rukomet, usadne, mobilne, zidne i profi konstrukcije za odbojku, sajle, španeri i mreže za odbojku, razboji, vratila, grede, odskočne daske, strunjače, vijače i čunjevi i još mnogo toga…

Trudimo se da svojom ponudom odgovorimo na najkompleksnije zahteve kupaca. Naši iskusni monteri će opremu postaviti, kako bismo bili sigurni da je upotreba svih naših proizvoda u skladu sa svim bezbedonosnim standardima.